Carregant...
 • No només fem webs
  Fem molt més que això
  Veure treballs
  Desenvolupem webs i apps que generen experiències en els usuaris.
 • La imatge de la teva empresa
  Com mai l'havies imaginat
  Veure treballs
  Desperta emocions amb el nostre servei de Branding.
 • No n'hi ha prou amb estar
  Destácate entre la resta
  Consulta els packs
  Creem estratègies de Social Media a a mida per la teva empresa.

El Nostre Equip

Som un equip de professionals que no té por als desafiaments. Ens agrada anar més enllà de la perfecció. Explica'ns on vols arribar i nosaltres ens encarreguem de la resta.
Som especialistes en el desenvolupament de mitjans digitals. Gestionem i creem contingut. Estem a l'avantguarda del món digital i podem portar-te a recórrer-lo amb la teva pròpia marca.

Som curiosos, audaços i creatius...

Somos Inamba

Serveis

Branding

Construïm la teva marca des de zero. Nom, logotip, imatge i actius vinculats. Creem estratègies amb valor diferencial. Busquem idees innovadores que facin competir a la teva empresa amb les millors.

Disseny Gràfic

Dissenyem la imatge perfecta que digui tot el que necessita transmetre la teva empresa. Ens enfoquem en el missatge de manera clara i directa aconseguint així potenciar la teva marca.

Desenvolupament Eeb

Un bon disseny web ha de reflectir i dir de manera clara, creativa i efectiva el que és la teva marca. Busquem generar una experiència a l'usuari a través del seu pas per la teva web.

Aplicacions

Busquem la simplicitat dins de les grans idees per convertir-les en aplicacions que a més de facilitar la interacció de l'usuari, comptin amb una estètica agradable i funcional.

Màrqueting Digital

Analitzem i investiguem les necessitats de la teva empresa per elaborar estratègies per tal de crear un pla de comunicació i màrqueting adequat al creixement i posicionament desitjat per la teva marca.

Social Media

Crear i executar estratègies acords al pla de comunicació de la teva marca afegint presència a on són els teus usuaris. Continguts únics i exclusius ens diferencien.
Rebràs un correu per confirmar la teva subscripció

Contacte

Parlem mentre prenem un cafè, te, canya o alguna cosa més forta.
Esteban
Cecilia
Tots els camps són obligatoris
Obrir mapa
Tancar
×
Escriu-nos al nostre WhatsApp, i us respondrem personalment.